Lente van de Filantropie

Hare Majesteit de Koningin houdt de openingstoespraak op de slotsessie van de Lente van de Filantropie. Deze Europese conferentie wordt door de Koning Boudewijnstichting georganiseerd om filantropie binnen onze samenleving te promoten. Tijdens de conferentie worden vernieuwende ideeën en praktijken voorgesteld om filantropen te inspireren en inspanningen op lokaal, nationaal, Europees en internationaal niveau te stimuleren. De Koningin is ere-voorzitster van de Koning Boudewijnstichting. De conferentie vindt plaats in de Concert Noble te Brussel.

© Place Royale/RTL

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde gaf een toespraak, deze kan je hier nalezen. Ze droeg een grijsblauwe jurk met lange mouwen van Esmeralda Ammoun. Deze werd voor haar ontworpen ter gelegenheid van het Staatsbezoek van Duitsland aan België, in maart 2016. Mathilde droeg de jurk daarna ook bij aankomst in China voor het Staatsbezoek daar in oktober 2016. Net als toen draagt Mathilde er vandaag exact dezelfde kleurrijke broche bij:

De oorbellen die Mathilde vandaag draagt, passen erg goed bij de broche. Het zijn blauwgrijze grote bloemen, ik denk niet dat ik deze al eerder heb gezien. 

Mathilde droeg beige pumps, en een beige clutch bij deze jurk.

‘s Middags woonde Mathilde nog een sessie bij van de eerste ronde van Koningin Elisabethwedstrijd 2017 – Cello. Hiervoor droeg ze dezelfde outfit.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.