Lunch

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin hebben deze middag de Hertog en de Hertogin van Wellington voor een lunch ontvangen. De lunch vond plaats in het Kasteel van Laken.

Koningin Mathilde droeg een donkerblauw gestreepte rok met witte top:

13557855_1703866953210271_7562993323539692336_n

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt een nieuwe outfit van Natan vandaag, de print van de rok komt overeen met deze jurk van Natan:

Natan225e751823a7011d4177b26ac936f7bb

Koningin Mathilde draagt boven deze rok een witte top met gedrapeerde halslijn, en een riempje erboven in dezelfde kleur als de rok. Mathilde draagt ook een enveloppeclutch in donkerblauw.

11 comments

 1. Margot schrijft:

  Hoewel ik de lengte van de rok niet kan zien vind ik het op basis van het huidige plaatje vreselijk. Horizontale strepen over de breedste delen als buik en heupen, een top die de mooie halslijn van de koningin verdoezelt en een mouwloosheid die niks voor de koningin doet. Ze had in dezelfde keurstelling beter haar Dries van Noten van 26 mei kunnen herdragen! En nee, ik bewaar mijn beurt omtrent een riempje nog even, de maand is nog jong

 2. Charlie schrijft:

  Ik vind, voor zover ik kan zien, dat de outfit niet geschikt is voor haar leeftijd. Dit doet ze beter over een 15-tal jaar aan. Op zich zijn de afzonderlijke delen niet slecht, maar de combinatie doet echt niets voor haar, spijtig!
  Langs de andere kant zijn saaie, te lange outfits wel typisch Brits, dus in dat opzicht heeft ze zich wel goed aangepast aan hun gasten.

  • Charlie schrijft:

   Ik snap wel wat je bedoelt hoor Christina, maar als ik Kate zie, vind ik ook vaak dat ze zich veel te oud kleedt voor haar leeftijd. Ookal is het dan op zich wel mooi, toch word ik er dan niet warm van en ik denk dat ik daarom ‘saai’ heb gezegd.
   Inderdaad, de Britse royals kleden zich vaak degelijk, daar heb je volkomen gelijk in. Maar ‘degelijk’ vind ik bij Mathilde al niet meer zo positief, ze heeft veel betere kledij.

 3. Kuifje schrijft:

  Even iets terzijde, op de zustersite Modekoninginmaxima.nl lees ik dikwijls dat Letizia of Mary of Sylvia of Rania hun gezicht hebben laten bewerken. Ik vind ook dat je ziet dat er iets is maar ik kan nooit bepalen wat er nu precies veranderd is. Nu vraag ik me af of Matholde zou verbouwd zijn ook ?

 4. evertjvanderstroom@bergstroom.com schrijft:

  Ik den het niet . De close up foto’s van Robin Utrecht zien er heel natuurlijk uit ! Maar echt zeker weten wij het natuurlijk niet . ik vraag me af hoe anderen aan die informatie komen (zeer persoonlijke zaken )bij de koningshuizen komen ! Zit er een mol in hun personeel of is het alleen maar gissen ? Maar ja hé …… boekjes moeten verkopen hé .

 5. Christina schrijft:

  Waarom , elke mens heeft een natuurlijke schoonheid.
  Het is de kunst van visagisten, schoonheidsspecialisten, haarkappers, stylisten om het beste in elke mens te benadrukken. Verbouwen is trouwens niet koninklijk.
  Dat is valse schoonheid….
  een koningin kan juist zich alles permitteren om er puur koninklijk uit te zien.
  Onze koningin Mathilde is daar zeker een voorbeeld van. Ieder zijn mening . Toch graag meer respect voor onze Belgische koningin. Nederlanders vinden een mediafreake,clowneske en omhooggevallen echtgenote van de koning de Max. Ook vinden ze het leuk dat Julio Poch in geruild is voor Maxima’s vader in een Argentijnse gevangenis. Nederlanders hebben het recht om voor ‘foute’ families te wuiven… maar wees beetje nederiger tegenover andere vorstenhuizen….Waarheid komt vroeg of laat toch aan de oppervlakte.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.