musique-récup

Hare Majesteit de Koningin bezoekt het project musique-récup van het Maison Maternelle Fernand Philippe in Wanfercée-Baulet (Fleurus), een laureaat van het Koningin Mathilde Fonds – Music Connects. Het Fonds werkt rond het thema ‘Music Connects’, waarbij de muziek, als universele taal, de sociale grenzen overstijgt en bijdraagt tot het aanknopen van relaties tussen kinderen en jongeren uit zeer diverse milieus. Na de muzikale voorstelling heeft de Koningin een kringgesprek met de jongeren over de sociale impact van muziek op hun leven.

Koningin Mathilde draagt vandaag een groene jurk met korte mouwen van Natan. Op de linkerschouder van de jurk is een soort van bloemenbroche bevestigd die deel uitmaakt van de jurk zelf.

Zoals alle vorige keren (27 oktober 2016, 16 maart 2017 en 5 december 2017) draagt Mathilde er een goudkleurig riempje bij. Haar pumps en haar clutch vandaag zijn beige, en bij aankomst droeg ze ook een beige mantel.

4 comments

  1. Margot schrijft:

    Volg. mij was de act van het meisje ook echt heel grappig als je de reacties uit het publiek ziet.
    De koningin werkt hard en na Mali zag ik bij het panter jurkje foto’s waar haar wallen onder de ogen goed gecamoufleerd waren maar er wel zaten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.