Nidhi Chaphekar

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin hebben mevrouw Nidhi Chaphekar, slachtoffer van de aanslagen van 22 maart 2016 ontvangen. Mevrouw Chaphekar is de Indische stewardess van wie de foto de wereld rondging. Ze liep zware brandwonden op en werd eerst in België behandeld. In april 2016 hebben de Vorsten haar in een ziekenhuis in Charleroi bezocht, maar mevrouw Chaphekar was nog in kunstmatige coma.  Een jaar na de aanslagen is zij opnieuw op bezoek in België en werd zij door de Vorsten ontvangen voor een ontmoeting in het Koninklijk Paleis te Brussel.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde droeg een grijze mantelpakje van Natan, met een grijze riem die de taille accentueert. De neklijn van de grijze top vertoont een plooi die doet denken aan de vorm van een strik. 

Koningin Mathilde droeg hierbij haar pareloorbellen.

Mathilde haalde met deze outfit een oud ensemble uit de kast: ze droeg het voor eerst op 20 september 2009, daarna nog op 17 januari 2011 en op 30 januari 2012. We hadden dit pakje dus al 5 jaar niet meer gezien! Zijn jullie blij dat de Koningin het nog eens heeft aangetrokken?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

  1. Charlie schrijft:

    Zakelijke outfit, ik vond het eerst wat jammer dat ze voor grijs had gekozen. Toch gaat het hier om de herdenking van een aanslag, heeft de vrouw in kwestie veel geleden en wil Mathilde zich hier wat op de achtergrond plaatsen.

  2. Margot schrijft:

    Ik vind het wel een mooie warme kleur grijs. Ook de halslijn met die strik is leuk. Vermeulen is wel consistent met die opliggende asymmetrische naden. Was volgens mij mooier geweest als het een blinde naad over het midden was geweest. Mouwtjes zijn te kort en het geheel inderdaad wat krap, lekker wegdoen dus.

Geef een reactie