Nieuwjaarsreceptie – Diplomatiek corps

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen ter gelegenheid van het nieuwe jaar de hoofden van de diplomatieke zendingen geaccrediteerd in Brussel en hun partners. Deze receptie vindt plaats in het Koninklijk Paleis te Brussel.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe beige jurk, gemaakt uit shantung zijde, met daarop met Swarovski parels geborduurde versiering. 

De jurk is van de Edouard Vermeulen collectie van Natan, hieronder zien jullie een top die uit dezelfde stof werd gemaakt:

Het obligatoire riempje kon uiteraard niet ontbreken. Ook Mathilde’s bijpassende beige schoenen zijn van Natan. 

Ze pakte ten slotte uit met diamanten oorbellen en een prachtig opgestoken kapsel.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

7 comments

 1. Kuifje schrijft:

  Altijd dat riempje, de kleur flatteert haar niet en zie ik nu haar navel in die jurk gedrukt (zie 1′ foto, dat putje doet denken mij denken aan haar navel LOL) De top op van de mannequin is veel mooier. Waarom draagt zij in feite niet de kledij zoals Natan ze voorstelt ? Die outfit van de mannequin zou perfect gepast hebben voor die receptie en zou een beetje meer schwung geven. Niet staat ze daar weer zoals we er al 13 in dozijn gezien hebben. Ze staat trouwens ook niet heel elegant. Lijkt precies naar achter te plooien door te zakken. De foto’s zijn natuurlijk maar een momentopname.

 2. Margot schrijft:

  De koningin heeft misschien gedacht ik krijg zoveel kleurrijk bezoek laat ik maar iets neutraals aandoen maar het is vreselijk, maakt haar bleek, platgedrukte boezem, ingebouwde buik en billen. Hoewel de top door het contrast en de splitten leuker is, zit deze ook niet goed bij mouwinzet/ boezem. Heur haar zit prachtig!

 3. Anja schrijft:

  Ik heb het idee dat door het stof haar buikje nog meer opbolt. Natan is met de plooien aan het experimenteren(op hol) geslagen.:) Vanuit zijaanzicht geen zicht..
  Verdoezel dit met een jasje (zie dames foto 2) en voilà probleempje is opgelost.
  Schoenen zijn ook voor verbetering vatbaar.
  Positieve noot: tegen het stof in ivoorkleur zeg ik geen neen (komt goed met haar huid overeen). De lengte is ook ok. Langer was wellicht mooier.

 4. Gilbere schrijft:

  Ik vind dat Koningin Mathilde eens moet afstappen van steeds die simpele.kleedjes. En dat ceintuurtje is ook niet mooi. Wanneer eens een tailleur, mantelpakjes, mag ook een Andere couturier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.