Opening tentoonstelling ”BRUEGEL” in Wenen

Op maandag 1 oktober 2018 nemen de Vorsten deel aan de officiële opening van de Bruegel-tentoonstelling in het Kunsthistorischen  Museum te Wenen. De tentoonstelling is een bijzonder overzicht van de werken van de oude meester, die bijna 450 jaar geleden is overleden.  

In de voormiddag worden de Vorsten ontvangen door de Oostenrijkse President dhr Van der Bellen en zijn echtgenote in de Hofburg. In de namiddag bezoeken zij tevens de Rathaus en wandelen nadien naar de Nationalbibliothek. Het programma wordt afgesloten met de officiële opening van de tentoonstelling.

 

Koningin Mathilde droeg voor deze gelegenheid een groene wollen jurk met een strik als halslijn. De jurk is van Natan, hieronder zien jullie de jurk in het bordeaux:

De jurk wordt momenteel verkocht voor 1850 euro. Mathilde koos voor haar gewoonlijke combinatie met accessoires in dezelfde kleur als haar jurk: haar pumps, haar riempje, haar nieuwe fluweelvilten hoed van Fabienne Delvigne en haar (smaragden) oorbellen zijn eveneens in het groen. 

We spotten ten slotte nog een zwarte clutch en grijze handschoenen.

Wat mij betreft een heel geslaagde look voor Koningin Mathilde! Wat vinden jullie?

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

12 comments

 1. Anja schrijft:

  Toch geen Viktor en Rolf(strik) en geen jagerspakje! Maar wel heel leuk, mos-blad-groen en dus een herfstige kleur, het roestbruin was ook goed geweest. En een soort van jagersmuts haha leuk idee.

 2. Margot schrijft:

  Mooie herfstkleur, mooi vallende wollen stof, leuk hoedje, mouwlengte mooi, strik kraag staat goed, roklengte prima maar als Natan nu de taillenaad eens achterwege had gelaten en de ruimte die het bovenlijfje heeft in een vloeiende beweging naar de rokzoom had doorgetrokken dan was er niet zo’n rommelig geheel rond de taille en buikzone ontstaan.

 3. madison schrijft:

  De kleur is fantastisch en de schoenen en hoedje erbij ook. Zeer verzorgd. Eens met bovenstaande opmerkingen over de taille.
  Wat leuk even heen en weer voor de opening tentoonstelling.
  Ik schrok van de prijs. Zo duur is Natan toch niet?

 4. tjitske schrijft:

  Prachtige jurk,maar inderdaad, tekent teveel over de buik.Een goede step-in eronder en de problemen zijn opgelost! Koningin Mathilde stapte als eerste uit het vliegtuig.Dat heb ik nog nooit gezien.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.