Overzicht: december 2016

We zijn alweer aangekomen aan het laatste maandoverzicht van 2016! Terwijl Koning Filip en Koningin Mathilde met hun gezin de kerstvakantie in het buitenland vieren, blikken we even terug op de traditioneel veel rustigere agenda van Koningin Mathilde van december: zij had namelijk slechts 6 activiteiten! Een overzicht:

© Koninklijk Paleis

Met het cijferwerk kunnen we heel kort zijn: Koningin Mathilde droeg vier eerder gedragen outfits (de eerste vier), en twee nieuwe outfits. Vier outfits zijn eveneens van modehuis Natan, eentje is van Bernard Depoorter, en de ontwerper van de lichtroze mantel is voorlopig onbekend.

Het was in vergelijking met de maanden oktober en november niet echt een spannende maand deze keer: we zagen geen hoeden en ook niet echt bijzondere juwelen, jammer genoeg. De meest spectaculaire outfit was ongetwijfeld het zwart-gouden broekpak van het kerstconcert!

Voor een laatste keer dit jaar vraag ik jullie om in de poll hieronder te stemmen op jullie favoriete outfit van de maand! In januari kunnen we dan met zijn allen gaan stemmen op de outfit van het jaar met alle winnaars!

En hopelijk kijken jullie ook al uit naar mijn uitgebreide jaaroverzicht dat heel binnenkort hier verschijnt!

Wat is je favoriete outfit van december 2016?

 • Outfit 163 (39%, 14 Votes)
 • Outfit 162 (25%, 9 Votes)
 • Outfit 164 (17%, 6 Votes)
 • Outfit 159 (11%, 4 Votes)
 • Outfit 160 (6%, 2 Votes)
 • Outfit 161 (3%, 1 Votes)

Total Voters: 36

Laden ... Laden ...

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 comments

 1. Heidi schrijft:

  Ik heb gekozen voor het zwart-gouden broekpak van het kerstconcert, omdat het verassende keuze is van koningin Mathilde.
  Wat mij betreft mag ze ons in 2017 nog verassen.

Geef een reactie