Overzicht: december 2017

Tijd voor het laatste maandoverzicht van 2017! Hieronder zien jullie de 8 outfits van december. Vergeet zeker niet helemaal onderaan dit bericht te stemmen voor je favoriete outfit van de maand!

© Koninklijk Paleis

Graag wil ik aan alle lezers heel fijne feestdagen toewensen! Maak er een hele mooie eindejaarsperiode van. Ik wil jullie hieronder ook de jaarlijkse kerstkaart van Filip, Mathilde en kinderen niet onthouden:

© Koninklijk Paleis

Heel binnenkort mogen jullie een heel uitgebreid jaaroverzicht van mij verwachten, maar voor ik dat publiceer, heb ik nog iets anders in petto… meer nieuws begin volgende week!

Wat is je favoriete outfit van december 2017?

View Results

Laden ... Laden ...
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

8 comments

  1. Liz schrijft:

    De koningin is mooi, haar kinderen zijn mooi, haar medeleven, inspanningen en haar kleren zijn mooi. Dus…10/10 voor alles, lieve Mathilde! – Merry Christmas & Happy New Year Everyone!

  2. Madison schrijft:

    Dank Jelka voor al t bijhouden voor ons naast je reguliere werk! Zo leuk om Mathilde te volgen. Ze doet t goed en haar kledingvariaties geven ons inspiratiedaarop te reageren.
    December was een zeer gevarieerde maand. En voor mij ook de hoogste punten voor t rode broekpak. Ik hoop dat ze dat nog veel zal dragen! Jurk 149 is natuurlijk ook een beauty en haar rode jas. Goede jaarwisseling en ik hoop op weer veel moois en variatie in Mathildes kleding in 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.