Overzicht: mei 2017

Tijd voor het overzicht van de maand mei! Hieronder vinden jullie alle 16 outfits van Mathilde, vergeet zeker niet onderaan te stemmen voor je favoriete outfit in de poll. En vertel in de commentaren even meer over waarom je juist op die outfit hebt gestemd.

Koninklijk Paleis, Place Royale/RTL en screenshots Canvas

Wat is je favoriete outfit van mei 2017?

View Results

Laden ... Laden ...

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

16 comments

 1. Margot schrijft:

  Tsja Lut, ik heb ook op 53 gestemd, mooi ontwerp en modern kapsel. Maar ik kan het nog steeds niet uitstaan dat ik de ontwerper niet heb kunnen vinden!!!

 2. madison schrijft:

  Beetje afgezaagd als ik nu de voorkeur lees van de andere commentatoren…..ik heb ook voor 53 gekozen….
  Maakt haar slank jong mysterieus
  Kleur goed.

 3. Margot schrijft:

  Hoi Jelka,
  wat leuk om nu eens iets positiefs over Natan te kunnen schrijven, de pailletten verwerking vind ik echt super. Vaak zijn avondjurken mooi maar een beetje stijfjes door meerdere lagen stof en corset binnenwerk, maar deze is zo zwierig en los geweldig. Overigens vond ik bovenstaande (op de pailletten na) ook gelden voor de laatste rode avondjurk van Natan

 4. Margot schrijft:

  ik bedoel overigens de rode avondjurk die ze in Denemarken droeg en niet nr 51 uit het overzicht. Beide jurken zijn bij black-tie. Klaarblijkelijk ‚durft’ de koningin dan wat meer qua outfit en kapsel, je hoeft dan immers ook geen sleepje en tiara.

Geef een reactie