Paleisconcert

Jaarlijkse Paleisconcert aangeboden door Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin. De Vorsten wensen ter gelegenheid van dit concert hulde te brengen aan jonge talenten in het ondernemerschap, in de cultuursector, binnen het onderwijs en in de wetenschappelijke wereld. Met hun creativiteit, hun dynamisme en hun zin voor vernieuwing reiken ze de bouwstenen aan voor de samenleving van morgen.

Patrick Leterme (arr., piano), Thomas Blondelle (tenor), Hanne Roos (soprano), het Quatuor Girard en Fabrice Alleman (saxofoon) brengen een avond van ‘American classics’ uit de jazzmuziek. Dit concert wordt aangeboden in samenwerking met de Festivals de Wallonie en het Festival van Vlaanderen.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde droeg maar liefst drie verschillende outfits gisteravond! Voor dit concert koos ze voor een gele jurk met donkerbruine Oosterse print van Dries Van Noten. Hieronder zien jullie een top, gemaakt uit dezelfde stof:

Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder op 6 juni dit jaar. Net als toen draagt ze er een zwarte clutch bij van Lulu Guinness:

Ze draagt verder nog zwarte pumps, een paar fantasieoorbellen, en een gouden armband van Francesca Romana Diana:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

7 comments

 1. Anja schrijft:

  Mag ik deze ook een keer lenen haha. (die van Mathilde).
  Prinses Astrid kijkt de laatste tijd zo bedrukt, jammer; ze mag toch wat meer show weggeven.
  Als je het niet naar de zin hebt, doe dan alsof.
  Dit vind ik heel onvolwassen overkomen.
  Een leuk gezin en een man om van te dromen met een geweldige uitkering.
  Ik zou de hele dag lachen tot over mijn oren.
  Mijn ogen kon ik niet geloven toen ik deze jurk zag. Mijn blik draaide weg, heb ik dit goed gezien: een kruising tussen een flamingoachtigejurk en een tafellaken. Misschien in Spanje op vakantie geweest 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.