Prijsuitreiking Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017

Hare Majesteit de Koningin overhandigt de prijzen aan de laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd – Cello 2017. De uitreiking vindt plaats in de Muziekkapel Koningin Elisabeth te Argenteuil.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt vandaag een lichtblauwe jurk van onregelmatige grafische kant en een corsage met doorzichtig effect. De jurk is van Natan, hieronder zie je een gelijkaardige jurk in een andere kleur:

Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder tijdens het staatsbezoek aan Denemarken op 28 maart dit jaar. Ze draagt er dezelfde riem, en hetzelfde tasje bij als toen, beide ook in het lichtblauw. Ze draagt er wel een ander hoedje bij: een grijze hoedje dat ze droeg tijdens het staatsbezoek van Duitsland op 8 maart 2016. Ze koos ten slotte nog voor haar pareloorbellen:

© Place Royale/RTL

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 comments

 1. Charlie schrijft:

  Deze pillbox past er ook zeer goed bij! Mooie verschijning hoewel ik de jurk nooit echt super zal vinden; ik wil het wel heel graag, de kleur staat haar ook fantastisch maar ik denk dat het is omdat de stof al verkreukeld lijkt ofzo.

 2. madison schrijft:

  Kapsel perfect
  Pilbox ook
  Model jurk goed en kleur
  …..maar eens met Charlie: de stof is te kreukelig…maakt de jurk meer geschikt voor zomeravond

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.