Prinses Mathilde tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd

Prinses Mathilde is een groot liefhebber van muziek, en zelf speelt ze ook piano. Naast Koningin Fabiola is ze dan jaarlijks ook een van de meest aanwezige royals tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd. Op 30 mei was ze dan ook (voor de derde maal) aanwezig op een van de sessies van dit concours, in het gezelschap van Koningin Fabiola en Prinses Margaretha van Liechtenstein.

945559_10151393154802161_1896950316_n

Prinses Mathilde droeg voor de gelegenheid een geel jurkje met een roze en wit patroon doorheen verwerkt. Het model zien we vaak terugkeren bij Prinses Mathilde: een vrij stijve stof met een open schouderlijn waardoor we een hint van haar schouders te zien krijgen. De halslijn is heel mooi bij Mathilde, maar de rest van het model doet niks voor haar figuur. Op onderstaande foto kan je de details en het patroon van de stof een beetje beter zien. Ze combineerde dit jurkje met een rode armband, en een paar grote oorringen. Prinses Mathilde heeft een schijnbare voorliefde voor grote oorbellen. Haar kapsel werd opnieuw erg netjes opgestoken.

Het jurkje is er eentje van Natan, zoals te zien valt op op de paspop in één van de winkels van Natan. Het model is niet hetzelfde, maar de stof is dat duidelijk wel.

Persoonlijk vind ik dit jurkje een beetje te meisjesachtig voor Mathilde, het is een erg mooie stof, maar daar hadden ze wat mij betreft beter een mooi jasje van gemaakt. Wat is jullie mening hierover?

Foto’s: © Place Royale/RTL en Natan

Geef een reactie