Project côte à côte

Hare Majesteit de Koningin bezoekt het project côte à côte van de Haute école Libre Mosane te Luik. Het project richt zich op toekomstige leraren en hun pedagogische rol ten opzichte van jonge adolescenten in moeilijke sociale situatie via de huiswerkschool Assisa. De Koningin ontmoet de jonge deelnemers. Het bezoek vindt plaats in het kader van de projectoproep each one teach one van het Koningin Mathildefonds.

Koningin Mathilde droeg een zwart met bruine gestreepte jurk:

© Koninklijk Paleis

Bij aankomst en vertrek droeg Mathilde een bruine cardigan over deze jurk met korte mouwen, geen overdreven luxe gezien het koude weer buiten. 

Koningin Mathilde haalt met deze jurk een oudere outfit terug uit de kast: we zagen haar al drie maal eerder deze jurk dragen: op 5 oktober 2012, 13 december 2012 en 27 februari 2013. Na vier jaar haalt Mathilde de jurk, die trouwens van Natan is, dus terug van onder het stof.

Mathilde combineerde de jurk met roestkleurige accessoires: een riempje, suède pumps en een handtas van Giorgio Armani:

Ze droeg goudkleurige ronde oorbellen, op de foto hieronder zien jullie ze wat duidelijker:

© Place Royale/RTL

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

5 comments

  1. Margot schrijft:

    Door de styling als de tas met hengsels en pumps met hoge blokhakken krijgt dit jurkje opeens een sixties uitstraling, leuk bedacht.En zo’n klassiek vestje versterkt dat dan nog eens.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.