Provincie Luik

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan Verviers in de Provincie Luik. Zij bezoeken vzw Télé-Service en ontmoeten er medewerkers en vrijwilligers, alsook de cliënten van de sociale dienst. Vervolgens gaan ze naar het incubatiecentrum The Faktory voor jonge start-ups. Ze maken er kennis met jonge ondernemers. Tot slot gaan zij naar het opleidingscentrum ConstruForm. Het betreft een opleidingscentrum voor jongeren in de bouwsector.

Koningin Mathilde droeg een donkergroene jurk met een print van bladeren. Ze droeg daarboven de bijpassende mantel. De outfit is van Natan:

We zagen Koningin Mathilde al eerder met deze jurk tijdens het staatsbezoek aan Japan in oktober 2016. Toen droeg ze er de bijpassende mantel nog niet bij.

Mathilde droeg vandaag een blauwgrijze clutch bij zich, droeg blauwgrijze pumps van Natan, en koos voor fantasieoorbellen. De oorbellen zie je duidelijk op onderstaande foto. Volgens mij zijn ze nieuw:

© Place Royale/RTL

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

  1. Margot schrijft:

    Ik vond de jurk ook zo mooi in Japan, ze stond toen op een trapje in het daglicht. Ook nu kleurt de stof het mooist bij daglicht (bovenste foto) en ik vind de grijsblauwe clutch er mooier bij dan de groene in Japan. Die jas erbij is natuurlijk wel handig maar ik vind het model met die mouwen niet zo mooi en het geheel als complet wordt er wat tuttig door.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.