Provincie Namen

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de Provincie Namen.
Het bezoek start in Sombreffe, waar zij de medewerkers en de oprichters van Bébé Bus ontmoeten. Bébé Bus is een sociaal economische ondersteunings- en nabijheidsdienst die tijdelijke en mobiele structuren voor kinderopvang (0 tot 3 jaar) biedt. Hiermee biedt Bébé Bus de ouders de mogelijkheid op socio-professionele re-integratie en zorgt het voor een laagdrempelige kinderopvang. Het initiatief werd in een 30-tal gemeenten in de Provincie Namen opgezet.
De Vorsten begeven zich nadien naar Namen waar ze TRAKK bezoeken, waar o.a. een Fablab en startups gehuisvest zijn. Deze hub is een ruimte voor multidisciplinaire co-creatie die interactie tussen de artistieke, academische, technologische en economische werelden nastreeft om innovatieve projecten te realiseren.
Het bezoek wordt afgesloten in de school Asty-Moulin, waar de Vorsten ateliers en laboratoria bezoeken. Ze ontmoeten leerkrachten en leerlingen en maken kennis met de ECEC méthode (Ecole Communautaire Entrepreneuriale Consciente).

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde droeg een roze jurk met oranje accenten in de print. De jurk is van Natan, hieronder zien jullie een mouwloze versie:

Mathilde droeg deze jurk al op 21 mei 2015 en op 26 juni 2015. Ze combineert de jurk met roze accessoires: zowel haar pumps als haar handtas (beide eveneens van Natan) zijn roze. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

12 comments

 1. Anja schrijft:

  Is dit nou weer zo’n pakje waar iedereen blij van wordt?
  Nou ik niet. Weer een natannetje (zonder N).
  Van echt niet kunnen. Hetzelfde aftrekseltje van het vorige. (De bekende lichtrose jurk die Maxima ook heeft).
  De haren ook weer in dezelfde plooi.
  Het is net alsof ze zichzelf weer heeft overtroffen met herklonen.
  Oef dat moest er effe uit.

 2. Charlie schrijft:

  Ik kende deze jurk niet, geen echte topper maar ook niet verkeerd. Buiten is het ook nog zo’n prachtig weer dus zo’n felle kleuren storen mij niet, zelfs niet nu officieel de herfst is begonnen.
  Het valt mij wel op dat vooral Mathilde relatief weinig officiële taken heeft. Vorige week twee denk ik, deze week en volgende week elk één. Ik ben benieuwd welk event ze aan het voorbereiden is, is er misschien al iets bekend over een volgend staatsbezoek?

  • Jelka schrijft:

   Het is mij ook al opgevallen.. echt bijzonder weinig in haar agenda.

   Wat betreft een volgend staatsbezoek: dat zou later dit jaar naar India zijn, maar meer details zijn nog niet bekend.

 3. Sien schrijft:

  Ik vind het triest dat iedereen zo’n kommentaar geeft bij alles wat onze koningin draagt . zij draagt toch wat ze wil en past zich aan volgens het bezoek ze gaat brengen . Dus………

  • Charlie schrijft:

   Dat is toch net de bedoeling van een intereactieve modesite zoals deze? Dat je je mening geeft over de verschijning van en de kledingkeuzes van de koningin. Over het algemeen zijn dit altijd vrij positieve of toch zeker respectvolle commentaren dus ik zie het probleem niet goed?

 4. Anja schrijft:

  Mode moet leuk en fun blijven.
  Het heeft met schoonheid te maken en dat heeft Mathilde zeker(ook van buiten).
  Reageren betekent je bedenkingen maken.
  Ben altijd benieuwd wat ze heeft uitgekozen:
  ben zo benieuwd wat najaar/winter geeft!
  Ik heb voor bordeaux(pull) gekozen zou zij voor gifgroen gaan??? ook een hele mooie winterkleur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.