Reddingsoefening

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bezoeken de Belgische kust. Op het strand wonen ze een demonstratie van een reddingsoefening bij. Na afloop ontmoeten ze een 20-tal redders en jobstudent-redders die tijdens de zomer instaan voor de veiligheid aan onze kust. Het bezoek vindt plaats in Westende.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde had zich volledig aangepast aan het bezoek en een outfit in marine-stijl aangetrokken: ze droeg een witte broek, een donkerblauw met wit gestreept truitje (of t-shirt) met daarboven een donkerblauwe blazer. Ze droeg ook donkerblauwe platte schoentjes. De oorbellen die ze droeg (een parelmoeren ruit met daaronder een parel hangen) heeft ze al heel erg lang in haar bezit. 

Mathilde’s t-shirt is van Giorgio Armani:

De kinderen van Filip en Mathilde hebben vanaf vandaag schoolvakantie tot eind augustus. Dit was dan ook een ideale uitstap om ze mee naartoe te nemen. Het Belgisch koninklijk gezin ging dan ook na deze oefening naar Oostende waar ze een bezoek brachten aan het Mercator-schip dat daar aangemeerd ligt.

© Koninklijk Paleis

Prinses Elisabeth droeg vandaag een donkerrode broek, met daarboven een grijs truitje, met ontblote schouders. Ze droeg er een ecru sjaal bij met donkerrood patroon.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

6 comments

 1. Anja schrijft:

  Wauw wat een leuk t-shirt van Armani. Top.
  Heel apart de wat golvende lijnen haha
  De kinderen mooi (gekleed) als altijd en wat een lieve kinderen. Elisabeth doet goed haar best op de oefenpop.
  Verder hoop ik dat koningin Mathilde haar haren nog wat laat groeien; ziet wat jeugdiger uit.
  Geloof me ik ben 47 en schatten me jaren jonger.

 2. Kuifje schrijft:

  Ziet er inderdaad allemaal mooi uit maar een pull voor beiden ipv een blazer zou sportiever geweest zijn. Als ze aan de kust iemand zo gekleed zien toekomen, zeggen ze direct dat het “een aangespoelde” is. LOL

 3. Margot schrijft:

  Wat ziet het gezin er leuk en sportief uit, ook de koning in zijn kaki broek en open overhemd!
  Elizabeth al een hele jonge dame met haar grijze top. Leuk dat de koningin onder haar mooie top een strakke witte broek draagt en niet zo’n typische‚koningin broek met wijde bibberpijpen, die vind ik zo lelijk.

 4. Margot schrijft:

  Bij nader inzien wel eens met Kuifje wat betreft de koningin, een mooi blauw vest of een gewatteerd donkerblauw donsjasje was nog leuker geweest, het blazertje zit ook niet zo mooi. De koning daarentegen heeft volgens mij wel een leuk vest/ jasje aan met dubbele rij knopen en vlg. mij wol/tricot. Dan zien ze er ws nog steeds aangespoeld uit vanwege hun schoenen maar ja, het blijven royals.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.