Rode Duivels – Laken

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de Rode Duivels in het Kasteel te Laken.

  

Ook jongste dochter, Prinses Eléonore, was aanwezig. Koningin Mathilde draagt een heel herkenbare look vandaag: de witte blouse droeg ze eerder deze maand, op 3 juli, met een wijde broek met exact dezelfde zwart-witte gestreepte print als de rok die ze nu draagt.

De outfit is uiteraard van Natan:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

7 comments

 1. Kuifje schrijft:

  Koningin ziet er heel koninklijk uit en die langere rokken staan haar wel.
  Outfit Rode Duivels : dat ze in sportoutfit naar de Koning gaan, daar heb ik geen last mee. Maar is het zo moeilijk om met zijn allen in dezelfde outfit te gaan ? De ene draagt een jeans, de andere een lange broek, witte of zwarte schoenen. En diegene in pak heeft dan zijn kraag van zijn hemd niet dichtgeknoopt. Ik vind dat de KBVB hier totaal verkeerd gehandeld heeft. Het zag er een allegaartje uit.

 2. Margot schrijft:

  Helaas ik noem dit soort rokken altijd theemutsen, het maakt haar tuttig. Hoeveel vlotter is ze niet met een broekpak of een mooi jumpsuit!
  Ik ben het eens met Kuifje dat de ploeg in hun meest nette kleding had moeten verschijnen, bijvoorbeeld als de 2 jongens met een lange broek en zwarte sportschoenen.

 3. Kuifje schrijft:

  Even terzijde, heeft iemand Les Bleus gezien bij hun ontvangst op het Elysée Paleis door President en Mme Macron ? Allemaal in donkerblauw pak met wit hemd. Ik vond dit chique en stijlvol. Maar natuurlijk, l’habit ne fait pas le moine.

 4. Madison schrijft:

  Inderdaad het team had meer uniform gekleed kunnen gaan. Meestal is er althans in Nederland eenzelfde formeel kostuum met stropdas.
  Mathilde scoort niet bij mij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.