Rondetafelgesprek over pesten

Koningin Mathilde heeft vandaag op eigen initiatief op het Paleis te Brussel een rondetafelgesprek georganiseerd met als thema pesten. Ze nodigde hierbij verschillende experten uit om dit grondig te bespreken.

Mathilde droeg hierbij een nieuwe outfit: een combinatie van een blauwe broek met gebloemde top:

Deze top is afkomstig van modehuis Natan:

Natan11049131_1377051962617088_655543008_n

Koningin Mathilde droeg hierbij ook haar pareloorbellen.

Een beetje een vormeloze outfit wat mij betreft, ik vermoed dat deze top mooier zal staan met een rok in plaats van met een broek.

Wat vinden jullie?

4 comments

  1. Charlie schrijft:

    Ik vind de broek en de top apart wel iets hebben, maar de combinatie vind ik niet geslaagd. Daarenboven is de tint blauw niet echt gelijkend waardoor het lijkt alsof ze zich ‘s morgens voor de kleerkast heeft vergist… Ach ja, het is natuurlijk niet slécht gecombineerd, ze heeft het in ieder geval beter gedaan dan Maxima die vorige week de rode versie van deze top heeft gedragen.
    Ik ben niet zo’n fan van die wijde tops, ze flatteren haar figuur niet.

  2. Kuifje schrijft:

    Ik zie geen foto’s van het geheel. Enkel Mathilde die zit. Ik vind die top wel iets hebben. Ik zou ook miijn “bewondering” willen uitdrukken voor het initiatief dat genomen werd door de Koningin. Natuurlijk kan zij het probleem niet oplossen maar ze kan wel aan de boom schudden zodat de beleidsmakers wakker worden en actie ondernemen.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.