Staatsbezoek aan India – dag 4

Op uitnodiging van President Pranab Mukherjee brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin van 5 tot 11 november 2017 een Staatsbezoek aan India, in aanwezigheid van de Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en de Minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende activiteiten in New Delhi en Mumbai.

Koningin Mathilde begon haar dag met een netwerk meeting met Indische tour operators. Daarna bracht ze samen met Koning Filip een bezoek aan de expo ‘India and Belgium & the Centenary of the Great war’ – India in Flanders Fields:

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt deze voormiddag een gele rok tot over de knie met een zilverkleurig patroon. Ze combineert dit met een blauwgrijze truitje met lange mouwen. De rok komt uit de zomer 2017 collectie van Natan:

Mathilde combineert deze outfit met een beige clutch, pumps in de kleur van haar truitje, en een paar lange oorbellen die volgens mij nieuw zijn. 

Na de middag droeg Mathilde dezelfde outfit tijdens een bezoek aan het Project Plan-It Girls in het Dakshinpuri Community Center. Alleen haar nieuwe oorbellen verwisselde ze voor haar pareloorbellen. 

‘s Avonds wonen Koning Filip en Koningin Mathilde de officiële Belgische receptie bij op de Belgische ambassade:

© Wim Dehandschutter

Koningin Mathilde draagt een couture jurk van Bernard Depoorter: het gaat om een ivoorkleurige rechte jurk met daarboven een zijden tule cape met daarop kristallen, pailletten en metaaldraad geborduurd. De jurk is volledig met de hand gemaakt. 

 

Mathilde draagt hierbij zilveren pumps, een zilveren glitterende clutch, en de diamanten en parel oorbellen uit de erfenis van Koningin Fabiola.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

17 comments

  1. Margot schrijft:

    Leuke frisse kleuren. Doordat de rokband wat verhoogd is en de plooien pas meer naar beneden ontspringen krijgt de koningin een mooi silhouet. Denk overigens dat de top een blouse is.

  2. Charlie schrijft:

    De eerste outfit, ik weet niet hoed wat ik ervan moet vinden… op sommige foto’s vind ik het een zeer goede combinatie, op andere lijkt er precies iets te missen ofzo.
    De jurk van Bernard Depoorter heeft prachtige details maar lijkt rond de heupen niet helemaal goed te zitten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.