Staatsbezoek aan India – dag 5

Op uitnodiging van President Pranab Mukherjee brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin van 5 tot 11 november 2017 een Staatsbezoek aan India, in aanwezigheid van de Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en de Minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende activiteiten in New Delhi en Mumbai.

Deze voormiddag hebben Koning Filip en Koningin Mathilde een ontmoeting met de gouverneur van Maharahstra:

© Koninklijk Paleis

Na de middag woonde ze de lancering bij van een nieuwe handwashsong en Personal Safety Programma van UNICEF:

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt een donkerrode jurk van Natan vandaag:

Ze droeg deze jurk al eerder op 4 mei 2017. Ze draagt er vandaag ook donkerrode pumps bij en ook in haar fantasieoorbellen is rood terug te vinden.

Voor al deze bezoeken namen Koning Filip en Koningin Mathilde eerst het vliegtuig van New Delhi naar Mumbai. Voor deze reis droeg Mathilde een gemakkelijk lichtgrijze broekpak. Klik hier voor een foto. De blazer van dit nieuwe broekpak is alleszins van Giorgio Armani:

Ze draagt hierbij opnieuw de clutch van plexiglas, eveneens van Giorgio Armani, lange pareloorbellen, en lichtgrijze pumps van Natan. 

‘s Avonds woonden Koning Filip en Koningin Mathilde een receptie bij van de Haven van Antwerpen. Koningin Mathilde verkleedde zich in een witte jurk met zwarte print, met opvallende strik op de linkerschouder. De jurk is van Natan, en ze droeg deze al eerder op 8 oktober 2015 en op 7 januari 2016. Klik hier om een foto te zien. Een beetje een vreemde keuze om zo’n winterse jurk te dragen in zo’n warm land als India misschien? Koningin Mathilde combineerde met zwarte accessoires: ze koos voor zwarte pumps en een zwarte clutch.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

  1. Margot schrijft:

    M.u.v. het broekpak van Armani wil ik deze dag qua mode ook maar zo snel mogelijk vergeten. Het rode jurkje oogt een beetje als een jurkje voor mijn kleindochter van 3, Het hoofd van de koningin (en van het model) lijkt net als bij peuters ook zo groot boven dit jurkje. En de wit zwarte is te kort, inderdaad veel te winters en met een zeer slechte zoom.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.