Steunraad Oost-Vlaanderen voor de Koning Boudewijnstichting

Koning Filip en Koningin Mathilde hebben deze avond de gala-avond van de Steunraad Oost-Vlaanderen voor de Koning Boudewijnstichting bijgewoond in Kunstencentrum Vooruit in Gent. Filip en Mathilde hebben in het verleden reeds eerdere edities van deze Steunraad bijgewoond, evenals van die van andere provincies.

Koningin Mathilde droeg een rood-groene kanten top met bloemenpatroon op een beige-witte pantalon:

 

Voor meer foto’s, klik hier.

Mathilde droeg de diamant-en-pareloorbellen die vroeger van Koningin Fabiola waren, en een zilveren blinkende clutch.

De top die Mathilde draagt is een ontwerp van modehuis Natan. Ze droeg deze exacte outfit eerder op 24 juni dit jaar tijdens het staatsbezoek aan China:

2015-06-24 3

Foto met dank aan Wim Dehandschutter op Twitter: @WDehandschutter

7 comments

  1. Kuifje schrijft:

    Ik vind ook dat een lange broek niet echt gala is. Maar het is wel een mooie outfit maar niet echt feestelijk. Heb zojuist op de site van HLN gezien dat er geruchten zijn dat het huwelijk van de Vorsten op springen zou staan. Ik woon in het buitenland en vraag mij dus af wat daar van aan is. Natuurlijk weet ik dat di niets met mode te maken heeft en zoals het spreekwoord zegt : “Het is stil waar het nooit waait” of iets in die trant.

  2. madison schrijft:

    Ik begrijp niet goed als haar man in smoking is dat ze zich daar niet aan aanpast. Ook bij de mooie ballerina’s past een mooie (gala)jurk en geen pantalon.

    Wel mooi kapsel passend bij de gala-avond waardoor de oorbellen goed uitkomen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.