Supporteren voor de Rode Duivels

Vlak voor de wedstrijd van de Rode Duivels op het WK begon (zij speelden de kwartfinale tegen Brazilië), kwam er volgend supportersberichtje van het Belgische hof:


 

Het hele koninklijke gezin had zijn sjaal van de Rode Duivels bovengehaald om te supporteren voor de nationale ploeg! Koningin Mathilde zorgde zowel voor het rood (met haar blouse) als het zwart (met haar broek) en Koning Filip en Prins Emmanuel zorgden voor een geel element om de Belgische tricolor compleet te maken. En Koningin Mathilde droeg zelfs een paar oorbellen in rood-geel-zwart!

En het heeft misschien wel geholpen, want België gaat met een 1-2 overwinning door naar een halve finale tegen Frankrijk! Wie weet gaat het koninklijk gezin wel live kijken in Rusland?

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 comments

 1. Tina schrijft:

  Bij het voetbal zijn we allemaal “Belgen”. Geweldig toch. We gaan nu niet quoteren omtrent kledij. Wat mij betreft, is dit gewoon sympathiek. Doet deugd om hen zo “normaal” te zien 👏👏👏👏

  • Kuifje schrijft:

   Blijkbaar gaat de Koning naar Sint Petersburg voor de halve finale. President Macron zal er ook zijn. Zouden ze niet samen kunnen reizen zodat de criticasters “à la met ons geld zal hij wel op reis gaan” de mond kunnen gesnoerd worden. Ik geraak die gehersenspoelde reacties beu. Ik weet dat het hier misschien niet de plaats is maar op bepaalde sites van kranten worden mijn positieve reacties op het koningshuis nooit gepubliceerd. Die reacties dat koningsgezinden en Belgische gezinden achterlijk zijn komt mij soms de keel uit. Voilà het is er uit. En hopelijk hakken we de Fransen in de pan dinsdag.

   • Anja schrijft:

    Je moet er altijd voor opletten om geen pispaal te worden.(bedoel het koningshuis).
    Vroeger kregen journalisten er ook geen genoeg van om Filip als een houten Klaas voor te stellen.
    Iedereen had negatieve commentaar(ook om me heen). Ik dacht “Ben ik de enige van: geef die man een kans”. Gelukkig zien ze nu dat hij echt begaan is, belezen en veel uren klopt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.