UNICEF België – Laos – dag 4

In het kader van haar Erevoorzitterschap van UNICEF België neemt Hare Majesteit de Koningin deel aan een zending in Laos van 20 tem 23 februari 2017. De zending wordt georganiseerd in samenwerking met de afdeling van UNICEF in Laos en de Belgische Ambassade in Bangkok. Het doel van de zending is sensibilisering van de problematiek rond kwaliteitsonderwijs, gezondheid met inbegrip van mentale gezondheid, het overleven en ondervoeding van kinderen. 
Als VN-Pleitbezorger voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs), zal de Koningin de aandacht vestigen op de implementatie van de SDGs to leave no one behind. Dit ter versterking van de lokale acties van UNICEF en van de lokale overheden om de rechten van het kind en de vrouw te beschermen.

Koningin Mathilde sloot haar bezoek aan Laos vandaag af met een kleurrijke jurk:

© Koninklijk Paleis

Opnieuw een outfit in verschillende kleuren voor Koningin Mathilde. De ontwerper van het mouwloze jurkje moet ik voorlopig nog even schuldig blijven.

Mathilde droeg hierbij grote gouden/gele fantastieoorbellen, af en toe had ze een strooien zonnehoedje op, en ze droeg beige sneakers van Adidas:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

7 comments

  1. Margot schrijft:

    Leuk fris jurkje, te oordelen naar de taillelijn met plooien zal het wel van Natan zijn. Die sneakers onder de zomerjurk is helemaal hip, leuk dat de koningin hiervoor kiest. Ze heeft in die periode dat ze geblesseerd was prachtige platte schoentjes gedragen. Ze heeft m.i. mooie slanke benen en lengte en zou best wat vaker de hakken in de kast kunnen laten staan.

  2. Charlie schrijft:

    Het jurkje vind ik echt top! Ik weet niet goed wat ik van de sneakers moet denken, zelf draag ik ze heel veel en ergens zou het ook vrij belachelijk zijn moest Mathilde bij zo’n ongelijke ondergrond op hoge hakken of sleehakken verschijnen. Ben ik nu niet helemaal enthousiast omdat we Mathilde nog nooit op sneakers hebben gezien en omdat het bijgevolg wat raar overkomt? Misschien was een platte, maar lichtere schoen, type ballerina zoals op de Chinese Muur, beter geweest? Een zware sneaker komt bij mij altijd wat te fors over onder een kleedje, die vind ik beter onder een broek. Toch een dik verdiende 10/10 voor durf!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.