Voices4Development

Hare Majesteit de Koningin woont het concert Voices4Development bij dat in het teken staat van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) van de Verenigde Naties. De Koningin is pleitbezorger van de SDGs. Dit concert  is gericht naar de sensibilisering van de jeugd. Het concert vindt plaats aan de vooravond van de European Development Days en is een gezamenlijk initiatief  van de Belgische Ontwikkelingssamenwerking, de Europese Commissie en de Verenigde Naties. De Koningin houdt er de openingstoespraak. Verder zijn er getuigenissen en gedachtewisselingen van andere VN-pleitbezorgers om de Agenda 2030 te promoten. Het concert vindt plaats in Flagey te Brussel.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt op het eerste zicht een nieuwe gele zijden jurk met een donkere bloemenprint. De jurk is van Dries Van Noten, hieronder zie je twee kledingstukken uit zijn zomercollectie die uit dezelfde stof werden gemaakt:

Vermoedelijk werd de jurk op maat voor de koningin gemaakt. Mathilde investeert de laatste tijd veel in nieuwe stukken van Dries Van Noten, een evolutie die ik maar al te graag zie! Al mag ze wat mij betreft ook investeren in andere Belgische ontwerpers.

Op onderstaande foto’s zie je de oorbellen die Koningin Mathilde draagt:

© Place Royale/RTL

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 comments

  1. Charlie schrijft:

    Knap! Ziet er een mooie stof uit! Chique lengte ook, zeer goede match met de schoenen. Ik wacht nog wel op betere foto’s waar je de outfit echt volledig kan zien om de gehele snit te beoordelen en of de jurk haar echt flatteert.

  2. Margot schrijft:

    Prachtig, mooie soepele stof en mooie coupenaden. Het lijkt er op dat de koningin de blouse tot een jurk heeft laten verlengen met een overigens elegante lengte. In vergelijking met het wat stijve jurkje van gister is dit toch veel flamboyanter.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.