Voorleesweek ‘Iedereen Leest’

Hare Majesteit de Koningin neemt deel aan de Voorleesweek van Iedereen Leest in het kinderdagverblijf ’t Vlindertje in Boutersem. De Voorleesweek besteedt dit jaar in het bijzonder aandacht aan interactief voorlezen aan de allerjongsten: baby’s en peuters. Na een voorleesmoment door leerlingen uit de richting Kinderzorg in het VIA Tienen, neemt de Koningin deel aan een gesprek met deskundigen over het belang van de specifieke initiatieven en mogelijke uitdagingen rond het voorlezen aan baby’s en peuters.

 

Koningin Mathilde draagt vandaag een camelbruine pantalon met daarboven een wollen geruit blauw jasje. De outfit is nieuw en is van Natan: 

Ze draagt er bruine pumps bij, een bruine clutch en lange bruine oorbellen, die vermoedelijk van Angela Caputi zijn. Koningin Máxima heeft deze ook. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 comments

  1. Margot schrijft:

    Ik vind bruin de koningin nooit zo mooi staan gelukkig dempt het kobaltblauw in het jasje de kleur bruin wat. Daardoor is het een leuke sportieve outfit geschikt voor de activiteit. Fijn dat de koningin niet is meegegaan in de mix van ruitjes die Natan voorstaat dit seizoen.

  2. madison schrijft:

    Nee. dit is t niet ook al is de bedoeling toegankelijk over te komen.
    t blauwe in t jasje dempt t inderdaad nog wat.
    Maar ik schrijf mij in om door haar voorgelezen te worden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.