Way – Lunch & Coffee Bar

Hare Majesteit de Koningin bezoekt een microfinancieringsproject (WAY – Lunch & coffee bar) van microStart te Gent. MicroStart is een microfinancieringsinstelling die micro-ondernemers steunt en begeleidt. De Koningin ontmoet er de medewerkers, vrijwilligers en het microStart team. Aansluitend woont de Koningin een rondetafelgesprek bij met micro-ondernemers. De Koningin volgt al jaren de ontwikkelingen in de microfinancieringssector zowel in België als in het buitenland.

 

Koningin Mathilde draagt een nieuwe outfit voor dit bezoek: ze combineert een wijde broek met blauwe en zwarte strepen, met een lichtblauwe blouse met lange mouwen. Beide stuks zijn van Diane von Furstenberg:

Mathilde draagt er zwarte pumps, een lichtblauwe clutch, en zilverkleurige vierkante oorbellen bij.

Het valt me op dat Koningin Mathilde de laatste tijd weer wat vaker bij Diane von Furstenberg gaat shoppen, iets wat de voorbije jaren toch wat was geminderd. Wat vinden jullie hiervan? Ik ben er persoonlijk erg blij mee, want ik vind de ontwerpen van DVF goed passen bij Mathilde!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

7 comments

 1. Anja schrijft:

  Oh my… Mijn eerste gedachte was ze lijkt een steltloper met een pyjama aan… Burg. Termont ( met de looks van Rupert Murdock) moest zich snellen om mee in de pas te gaan. Omdat het DVF is , toonaangevend op modegebied, heb ik nu zoiets van give it a go.

 2. Margot schrijft:

  Ik ben ook niet enthousiast vooral vanwege de blouse in de broek, dat maakt haar zo propperig met een buikje onder de taille. De blouse is wel vele malen mooier dan die van Natan met de rufles, maar dan net als bij het model op een mooie zwarte wat strakkere broek.

 3. Kuifje schrijft:

  Ik vind dit wel een mooie outfit. Maar met de blouse van de mannequin zou nog beter geweest zijn. Is trouwens stukken beter dan haar outfit toen Letizia in Brussel was.

 4. Michaël schrijft:

  De blouse vind ik ok. Staat haar goed. De broek daarentegen vind ik maar niets. Maar ik ben sowieso geen fan van verticale strepen. Ben wel blij om te zien dat ze weer eens voor DVF kiest. Het hoeft tenslotte niet altijd Natan te zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.