Werklunch

Hunne Majesteit de Koning en de Koningin hebben deze middag tien personaliteiten uit de culturele wereld voor een werklunch ontvangen. De ontmoeting had als thema Belgische culturele actoren in het buitenland. De lunch vond plaats in het Kasteel van Laken. Aanwezig waren: Laurent BUSINE, ere-Directeur MAC’s; Sidi Larbi CHERKAOUI, Directeur Koninklijk Ballet van Vlaanderen; Chris DERCON, Intendant van de Volksbühne Berlijn; Ann Veronica JANSSENS, kunstenares; Jan RAES, Directeur Koninklijk Concertgebouw Amsterdam; Serge RANGONI, Directeur Théâtre de Liège; François SCHUITEN, tekenaar; Jaco VAN DORMAEL, cineast; Ivo VAN HOVE, Directeur Toneelgroep Amsterdam; David VAN REYBROUCK, schrijver.

© Koninklijk Paleis

Deze activiteit werd niet op voorhand aangekondigd, en deze foto is dan ook de enige die werd vrijgegeven. Koningin Mathilde draagt een witte jurk met grijze print van Dries Van Noten:

Koningin Mathilde droeg deze jurk al eerder op 12 juni 2012, op 24 mei 2013 en op 17 juli 2013. Het is dus de eerste keer dat ze deze jurk draagt sinds ze koningin werd!

Ze combineert de jurk met een zwarte clutch met witte randjes van Natan, en ik vermoed ook met haar lange pareloorbellen. Haar schoenen zijn helaas niet zichtbaar op deze foto.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 comments

  1. Margot schrijft:

    Ik kende de jurk niet. Toen ik op het plaatje keek dacht ik goh wat mooi modern. 1 dingetje, ik houd niet zo van die assymmetrie met die mouwflap. Ben ook wel benieuwd naar de lengte bij de koningin is de jurk midi zoals bij het model lijkt dan is het helemaal up to date.

Geef een reactie