Womed Award

Hare Majesteit de Koningin reikt de Womed Award uit die jaarlijks wordt toegekend door Markant, een netwerk van en voor actieve en ondernemende vrouwen. Deze prijs bekroont een vrouwelijke zelfstandige ondernemer die erin slaagt haar bedrijf, haar privéleven en een sociaal engagement harmonieus te combineren. De Koningin reikt eveneens de tweejaarlijkse Womed Award Zuid uit aan een ondernemende vrouw uit een ontwikkelingsland (in dit geval El Salvador). De prijsuitreiking vindt plaats in het KBC auditorium te Brussel.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde trok voor de prijsuitreiking van deze avond een andere outfit aan dan overdag. Ze koos voor een bronskleurige rok met een goudkleurige top. De outfit is van Natan, hieronder zien jullie de rok in detail:

Koningin Mathilde draagt vanavond ook grote opvallende gouden oorbellen, die we al wel eens eerder hebben gezien.

Mathilde droeg deze combinatie van Natan al eerder op 11 december 2013 en op 24 oktober 2014.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 comments

  1. Margot schrijft:

    Mooi bescheiden glimmertje in de strakke, wel iets te korte rok. Ik weet eigenlijk niet of ik de goudkleurige top de koningin echt vind kleuren, maakt haar wat flets, misschien meer iets voor brunettes. Haar is mooi opgestoken, hoe doet ze dat toch met haar best wel korte haar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.