Zomerupdate: Delphine Nardin

Koning Filip en Koningin Mathilde en hun kinderen zijn momenteel op vakantie in Ile d’Yeu, hun vaste zomervakantiebestemming sinds jaren. Filip, Mathilde en Elisabeth werden een paar dagen geleden door een fotograaf gespot (klik hier als je de foto’s graag wil bekijken).

In tussentijd heb ik een aantal zomerupdates voor jullie klaarstaan! In de loop van de voorbije maanden ben ik er in geslaagd kledingstukken en accessoires die Koningin Mathilde heeft gedragen, maar waarvan we de ontwerper nog niet kenden, te identificeren. Ik maak dan ook graag gebruik van deze rustpauze van de Koningin om ze jullie één voor één te tonen.

Ik geef het startschot vandaag met een paar oorbellen die Koningin Mathilde droeg tijdens het kerstconcert vorig jaar:

© Koninklijk Paleis

Op deze foto zijn de oorbellen van Mathilde natuurlijk niet goed zichtbaar, via deze link van The Court Jeweller zien we de oorbellen wel van dichtbij. 

De oorbellen zijn gemaakt door de Franse juwelenontwerpster Delphine Nardin (links op de foto).

Die naam komt jullie ongetwijfeld bekend voor van de veel gedragen gouden oorbellen die Koningin Mathilde ook heeft van deze ontwerpster.

Wat vinden jullie van deze nieuwe oorbellen? We hebben er Mathilde voorlopig nog maar één keer mee gespot, en dat was tijdens het kerstconcert! 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.