Zomerupdate: Esmeralda Ammoun

Morgen gaat de laatste week van de zomervakantie in, daarna zullen we Koningin Mathilde weer aan het werk zien. Maar eerst krijgen jullie nog een vierde zomerupdate van mij!

© Koninklijk Paleis

Een paar weken geleden ben ik eindelijk de ontwerper van Koningin Mathilde haar rode jurk te weten gekomen! En dat is niemand minder dan Esmeralda Ammoun!

Ik ben er van overtuigd dat we de Koningin in de toekomst nog vaak in haar ontwerpen zullen zien, zeker nu ze ook al kledij voor de prinsessen begint te maken.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

3 comments

 1. Margot schrijft:

  Hoewel ik mevrouw Ammoun zeer hoog heb staan (Russisch ogende jas bij bezoek aan Nederland en die grijsblauwe jurk met asymmetrische plooien met prachtige jas erover van bewerkte stof), vind ik dit geen succesnummer. Stijve stof, te hoge taille en in het geheel wat tuttig ogend. Ik hoop dat mevrouw Ammoun bij haar eigen stijl blijft zoals bij het beeldige fuchsia jurkje voor prinses Elizabeth.

 2. Anja schrijft:

  Uiteindelijk is de klant koning(in).
  Het is net maar wat je wenst te kopen.
  Kan ook costume-made -op speciaal verzoek van- zijn.
  Klassiek of behoudend kan mooi zijn maar dan dat moet muffe oud-adelijke weggeboend worden, anders wordt je een tweede prinses Stephanie, alhoewel ze de laatste tijd een goede weg inslaat.
  Vindt de uitvoering van Kate veel vlotter.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.